fbpx
logo-transparent (1)
colas (1)

Floc brengt huisdiereigenaars en vrijwilligers met een groot hart voor dieren met elkaar in verbinding.

Het doel? Samen voor gelukkigere dieren zorgen!

Vrouw_hond

Eigenaars

Heb jij een huisdier en zoek je af en toe eens iemand die met je hond kan gaan wandelen of je kat komt eten geven als je er even tussenuit bent? Je zou ervan versteld staan hoeveel dierenvrienden er bij jou in de buurt wonen die je daar met veel plezier bij willen helpen. En dat op vrijwillige basis! 

Vrijwilligers

Ben jij een grote dierenvriend en zou je het helemaal geweldig vinden om een diertje bij jou in de buurt te helpen? Door een wandelingetje te maken of te gaan oppassen? Vind op Floc het dier dat bij jou past waaraan jij al jouw dierenliefde kwijt kan! 

Floc, het online platform

Op Floc kan je binnenkort een online profiel aanmaken. Met dat profiel kan je dan op zoek gaan naar een diertje, een vrijwilliger of een ander huisdierbaasje bij jou in de buurt*.

Het basisconcept van Floc is dat iedereen op vrijwillige basis elkaar helpt. Het platform maakt het alleen gemakkelijker om elkaar te vinden.  

Floc Rescue voor kwaliteit!

We geven de komende maanden een unieke opleiding aan vrijwilligers die zich opgeven om voor een huisdier in nood* te zorgen. 

We hebben maar liefst plaats voor 20 deelnemers! Schrijf je snel in om jouw plaatsje te verzekeren.

*Dit zijn huisdieren van baasjes die tijdelijk niet voor hun dier kunnen zorgen en niet de financiële middelen hebben om een reguliere uitlaat- of oppasservice in te schakelen. Zolang Floc niet online is, koppelen we handmatig vrijwilligers aan een opvangdier.

 

Floc is een project van

Met de steun van

Logo Burgerbegroting
Antwerpen 2019-2020
Tuin Van Bastet
Tuin Van Bastet

Onafhankelijkheidslaan 20

2020 Antwerpen

info@monsieurgustave.be

Vrije donaties zijn erg welkom!

Rekeningnummer: BE 26 7390 1369 9229

Ondernemingsnummer: 0631817121