fbpx

 

 

Tijdelijke opvang 

voor diertjes in nood

Met Floc Rescue voorzien we tijdelijke opvang voor huisdieren in nood. Dit zijn dieren wiens baasje bv. wordt opgenomen in het ziekenhuis maar geen gewone opvangservice kan betalen.

Sommige honden die bij ons worden aangemeld vinden het ontzettend eng als ze alleen gelaten worden. Om ook voor hen een plekje te voorzien, kunnen onze opvanggezinnen nu en dan wat hulp gebruiken.

Ben jij een grote dierenvriend en kan jij een opvanggezin ondersteunen door een lieve viervoeter enkele uurtjes gezelschap te houden

Schrijf je dan snel in voor een kennismakingsgesprek en wie weet volg jij binnenkort onze super interessante Floc Rescue-opleiding*!

 

Schrijf je nu in voor een kennismakingsgesprek!

* Voorwaarden voor deelname:

  •  Je zorgt voor het dier alsof het je eigenlijk viervoeter was
  • Je bent woonachtig in het district Antwerpen (postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050, 2060)
  • Je volgt onze super interessante Floc Rescue opleiding (eind juni/begin juli 2021 – data volgen kortelings)

 

Je kan Floc Rescue eveneens steunen met een vrije donatie!

Wat we reeds bereikten met Floc Rescue!

dagen opvang
+ 0
Floc Rescue wandelingen​
+ 0
Floc Rescue-vrijwilligers​​
+ 0

Enkele van onze Floc Rescue-diertjes!

Veelgestelde vragen

Soms kan het gaan over enkele uurtjes, maar het opvanggezin zou je bv. ook kunnen vragen of je eventueel de hond wil bijhouden voor een hele dag. Maar uiteindelijk is de duur van de opvang altijd in onderling overleg met het opvanggezin. 

Alle kosten die bij de opvang komen kijken, (voeding, eventuele dierenartskosten, …) blijven de verantwoordelijkheid van het baasje. Jij betaalt dus helemaal niets.

Ook de Floc Rescue-opleiding kunnen we je geheel gratis aanbieden met de steun van de Burgerbegroting Antwerpen 2020-2021.

Tijdens de opleiding krijg je heel wat waardevolle informatie mee zodat je het dier waarvoor je gaat zorgen helemaal gelukkig kunt maken. De opleiding zal verspreid zijn over enkele dagen en duurt telkens 2 uur. 

Floc Rescue is een project van vzw Monsieur Gustave

Onafhankelijkheidslaan 20

2020 Antwerpen

info@monsieurgustave.be

Vrije donaties zijn erg welkom!

Rekeningnummer: BE 26 7390 1369 9229

Ondernemingsnummer: 0631817121