fbpx

finding local caretakers

het online platform waar baasjes en vrijwilligers samen zorgen voor elkaars huisdieren

samen zorgdragen

Op Floc kan je binnenkort in Antwerpen een online profiel aanmaken. Met dat profiel kan je dan op zoek gaan naar een diertje, een vrijwilliger of een ander huisdierbaasje bij jou in de buurt.

Het basisconcept van Floc is dat iedereen op vrijwillige basis elkaar helpt. Het platform maakt het alleen gemakkelijker om elkaar te vinden.

voor BAASJES & Vrijwilligers

1. Baasjes

Heb jij een huisdier en zoek je af en toe eens iemand die met je hond kan gaan wandelen of je kat komt eten geven als je er even tussenuit bent? Je zou ervan versteld staan hoeveel dierenvrienden er bij jou in de buurt wonen die je daar met veel plezier bij willen helpen. En dat op vrijwillige basis!

2. Vrijwilligers

Ben jij een grote dierenvriend en zou je het helemaal geweldig vinden om een diertje bij jou in de buurt te helpen? Door een wandelingetje te maken of te gaan oppassen? Vind op Floc het dier dat bij jou past waaraan jij al jouw dierenliefde kwijt kan! 

een toekomst met lege asielen

spin-off Floc Rescue

Omdat het online platform nog steeds in ontwikkeling is en we toch de meest kwetsbare baasjes al uit de nood wilden helpen, gingen we van start met de spin-off Floc Rescue.

Waarbij je via Floc helemaal zelf op zoek kan gaan naar een diertje of vrijwilliger, matcht het Monsieur Gustave-team met Floc Rescue handmatig dier en vrijwilliger. In tegenstelling tot Floc, waarbij werkelijk alles rechtstreeks tussen baasje en vrijwilliger wordt geregeld, volgen we met Floc Rescue het hele traject op en bieden we gaandeweg de nodige ondersteuning. 

“Want niemand hoeft er alleen voor te staan”

FluOH, Floc & Floc Rescue zijn projecten van vzw Monsieur Gustave

Onafhankelijkheidslaan 20

2020 Antwerpen

info@monsieurgustave.be

Vrije donaties zijn erg welkom!

Rekeningnummer: BE 26 7390 1369 9229

Ondernemingsnummer: 0631817121